fbpx

АПАРТАМЕНТ 6

  • Апартамент 6 се намира на ЕТАЖ 1 –  НАД ПАРТЕР в сграда BOTANICA.
  • тристаен
  • 78.400м2 чиста площ
  • 87,77м2 обща площ
  • 12,0% общи части
  • 9,37м2 общи части
  • Изложение: ЗАПАД/СЕВЕР
  • Изложение: запад/север
СВАЛИ ВСИЧКИ СНИМКИ
 

ПРОДАДЕН

Scroll to Top